Om Lustfyllt

Lustfyllt handlar om glädje, kärlek, välmående och valmöjlighet.

Ett stort hjärta och inga pekpinnar, som att vara hos mormor och bli bortskämd utan dåligt samvete.

Vi vill att du ska känna dig som hemma här. Sätt dig ner, koppla av och dröm dig bort en stund och låt oss veta om det är något vi kan hjälpa till med. Vi gillar nämligen att hjälpa till, med bröllopsfester, konferenser, födelsedagsmiddagar, kick-off och workshops med inslag av yoga eller mindfulness. Men du är självklart välkommen på ”bara” ett fikabesök för att njuta av en inspirerande miljö och smaka på det som bjuds just denna dag.

När det gäller mat är vår ambition att det skall finnas något för alla, både bra-för-magen och kul-för-magen rätter. Det vi inte tänker tumma på är kvalitet och smakupplevelse – vare sig du kommer för farmors sju sorters kakor eller en vegansk chiapudding.

Och vi lagar inte bara mat, vi ordnar även allt kring din fest. Så går du med en rolig idé i huvudet, middag för två eller hundra, konferenser, bröllop, dop, jubileum, temafester, hör av dig till oss!

Tillsammans kan vi göra det ännu mer… Lustfyllt!

Vi får många frågor om våra öppet-tider. De är flexibla för vi jobbar mycket med beställningar och bokningar. Följ oss på instagram och facebook så vet du när det är dags att komma på lunch eller fikabesök. Här på hemsidan kan man kanske förenkla det med att säga: är det  gulmarkerat  i kalendern så är det något för alla, är det EJ gulmarkerat så är det antingen abonnerat eller stängt.

Detsamma gäller med telefonen, vi gör vårt bästa med att återkomma inom 48h men ibland är vi inte på plats och det dröjer med svar. Så skicka gärna ett litet meddelande till lustfyllt.habo@gmail.com så vet du att du kommer att få en återkoppling så snart vi bara kan.

 

Bröllop, företagsfest, dop eller konferens?

På Lustfyllt gör vi allt vi kan för att hjälpa dig att skapa roliga och minnesvärda ögonblick i livet. Vi hjälper dig att förverkliga festliga ideér och tankar.

Ett bra tips för en möhippa/svensexa, kickoff eller teambuilding för mindre grupper (max 10 personer) är våra matlagningskurser (raw food, vegetarisk eller klassisk cuisine).
Ni kan även kombinera mat och konferens med hälsoinspirerade föreläsningar, mindfulness, gruppcoachning, yoga, örtvandring.

Har ni förslag på andra aktiviteter ni vill ha på Lustfyllt, bolla med oss. Det vi inte kan göra själva ser vi till att ta hit åt er.

Vissa dagar har vi öppet för allmänheten med lunch, afternoon tea, brunch, håll utkik i kalendern till höger. Lägg även till oss på Facebook för de allra senaste uppdateringarna.

Tveka inte att kontakta oss! Du är välkommen att maila din fråga till lustfyllt.habo@gmail.com
Du når oss även på telefon, 0763-979887. Vi svarar så ofta vi kan och återkommer snarast när du lämnar ett meddelande.

Vi önskar dig en härlig dag!